jans

Direktlänk till inlägg 27 maj 2015

Jo det här med sex.

Av Jan Sandström - 27 maj 2015 10:43

Sex   är ju ett laddat ämne som man inte pratar om, inte så ofta i alla fall men det intresserar de flesta.

Varför ska det vara så tabu och hysch-hysch att prata om sex, det är som med psykiska sjukdomar något som hör till människan och livet.


Men vad händer och vad gör man när man börjar bli gammal? Jo egentligen fortsätter man väl som tidigare bara i lite lugnare takt när man ligger med någon, kroppen är ju inte lika spänstig som i 20-årsåldern så att säga.

Så att hänga i takkronan under samlaget kan innebära vissa problem, speciellt om man som jag har Artros, en form av reumatism.


Nu går jag till mig då, jag vill fortfarande ha sex, kanske inte lika ofta som tidigare men vill fast jag kan inte alltid, lederna sätter stopp ibland.

Att sedan Inger, min fru, inte har intresse för sex längre ger ju vissa andra problem, det är nog hormonerna.

Jag har blivit lite "svältfödd" så att säga och det blir problem när jag vill, kan men inte får och det går ju inte att tvinga någon.

Det har varit problem med händerna då jag runkat, eller onanerat kanska man ska säga för jag har ofta fått så ont i fingrarna att lusten försvunnit. För stunden för senare har det bara blivit ännu jobbigare.


Många skulle säkert separera i ett sådant här läge men det har inte jag några tankar på, livet består ju av så mycket mer än detta sex, fast sex är väldigt viktigt, speciellt när man har lusten kvar för får man som man då inte "lätta på trycket" så blir det jobbigt till slut och det speglar av sig i allt det andra livet består av.

Och i mitt fall kan det generera värk i lederna om jag inte får en utlösning, det uppstår väl någon form av spänning i kroppen.


Jag har sökt med ljus och lykta efter något medel eller medicin som tar bort sexlusten, men tror ni att det finns, icke.

Inte så att man kan komma över det ifall man inte är en sexuell brottsling för då kan det finnas kemisk kastrering som det heter.

Jo jag har varit i kontakt med kunnit folk både här och där, rådet jag fått är att prata med min fru och få henne intresserad.


Jag undrar ibland om de egentligen är så kunniga på problemet om ena partnern tappar lusten och inte vill försöka återfå den.

Det finns 1000 och åter 100 medel för att öka sexlusten, som gör dig kåt och uthållig, stor och viril men inget tvärtom. Och det för män, till kvinnor finns det lite grann men Viagra är något som ska fungera för kvinnor också.

 

Konstigt tycker jag för det vore ju en väldigt praktisk lösning i min sits att ta ett piller så slipper jag likt män att tänka på   hela tiden.

Kanske inte alltid.

 

Jag kan bli kaffestugen också eller som Bengt bli hungrig.

Eljest är det ju så att ju längre det går utan desto mer tänkar man på det, det är som att när man blir hungrig så tänker man på mat.


MEN.

 

Nu har jag hittat en lösning om ej så perfekt så ganska bra.

Jag har köpt mig en kvinna  


(för till kvinnor finns det en uppsjö med apparater och dildos men till män har det varit lite knapert med sådant. Aningen har de varit osköna och plastiga eller så trånga att det stasar i kuken, jag har kanske för stor   ).


Det hände när i påskas när vi var i Jönköping tillfället yppade sig.

I bottenplan i huset där Tomas och Sara bor så finns det en butik som säljer sexsaker.

Pleasure Erotic Shop

 

Visst parkerade jag lägligt till.

Jag kilade in där när jag väntade på de andra och pratade med hon i affären, mer blev det inte.

Senare sprang jag ned innan vi skulle "ut och se stan" och då slog jag till, efter att ha besökt deras webbsida och då köpte jag min egna kvinna att ha sex med, något annat duger den inte till men till det den är gjord duger den över förväntan.

Jag vet inte hur många orgasmer hon gett mig här i vår men 2-3 i veckan ibland.


Det är en Fleshlight Stamina Training Unit

 

Priset är på 899:- men det är den värd och ju fler gånger man använder den desto billigare ställer sig varje användning   

Och används det gör den för jag måste erkänna att den är helt otroligt skön, det går bara inte att hålla emot en utlösning.

Känslan ärså nära en äkta fitta men kan komma speciellt om man värmer den i varmt vatten innan och så måste man ha glidmedel.

Rengörning sker enklast och bäst med bara varmt vatten och då den är genomgående är det lätt att spola igenom den.

Jag har den stående med botten öppen och nedåt i en skål med papper i så restvatten kan rinna ut.

 

Jag kan bara inte begripa hur de tillverkat den och att jag inte köpt en sådan när jag var grabb   

Fast då fanns det inget sådant men idag gör det det och har du ingen att ha sex med så skaffa en sån här direkt.

Men nu får jag sex när jag vill och ingen annan behöver bry sig om det, fast det kan bli svårt att komma ifrån ibland när det är fullt med folk i huset som just nu, men då får man väl hålla på sig och det går ju när man har något gott som väntar i garderoben.


Lill Lindfors hade ju En man i byrån så då får väl jag ha En kvinna i garderoben.  


Det finns andra modeller på samma tema men dessa har jag inte testat och kan uttala mig om, naturliga avgjutningar av kända porrstjärnors yttre men så fixerad är jag inte av en viss person.


Så bor du i Jönköping så ta dig till Nygatan 10 där Pleasure Erotic Shop ligger

 

Och lite info från deras webbsida:
 
Pleasure Erotic Shop
Nygatan 10
553 16 Jönköping

Visa adressen på karta

Telefon
036 12 54 20


Butikens öppettider
Vardagar 11.00 – 18.00
Lördagar 10.00 – 14.00
Avvikande öppettider

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jan Sandström - Torsdag 16 maj 07:56

Torsdag den 16/5   Igår åkte Inger in till Vindeln och jag stannade här med kisse. Kånkade och bar, drog på lilla kärran mellan förråden och fick undan lite. Letade en planslip jag har men inte hittade, tänkte till slut att den kanske var hem...

Av Jan Sandström - Onsdag 15 maj 08:58

Onsdag den 15/5   Igår åkte vi till Vindeln, släpvagnen var med och på den listerna till kattnätet på balkongen. Inger skulle gå på en aktivitet hon är med i och jag tänkte börja med golvet på balkongen. Men först förbi Coop där vi handlade l...

Av Jan Sandström - Tisdag 14 maj 08:11

Tisdag den 14/5   Igår flyttade jag på grejor, bytte klinga på byggsågen och delade på tre st. 3 meter långa 2"x2" eller 45x45 som de nu heter. Då fick jag ribbor som jag sedan fräste kapsidornas kanter lite runda och d ska tas till Vindeln för...

Av Jan Sandström - Måndag 13 maj 07:48

Måndag   den 13/5   Igår hade vi en härlig försommardag med sol, värme och, en massa jobb ute. Även Alice var ute och när vi tog rast på altanen så kom hon, med en liten mus.         Men jag plockade i förrådet och carporten, svalan ha...

Av Jan Sandström - Söndag 12 maj 18:22

Alice hälsar och säger att den var så god och färskmat gillar hon, nu.       Men hon lyssnar inte på mig när jag sa att man inte ska leka med maten.     Men videoklippet får jag inte upp nu heller.Är det någon bloggare som lyckats lägg...

Presentation


Jag fotar Inger med mobilen uppe på Trollstigen i Norge.
Toppbilden tog Inger uppe på Saltfjell i Norge den 1/9 2022.

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Arkiv

Fråga mig

22 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Länkar

RSS

Besökare

free counters

Besöksstatistik

Kategorier

Min bloggästbok


Ovido - Quiz & Flashcards