Direktlänk till inlägg 28 oktober 2013
Fick just nu mejl från Granngården där det bl.a står.
"Närproducerad öl – nya trenden
Trenden med mikrobryggerier växer sig allt starkare. Närproducerat är inne, nu vill vi veta var ölen kommer ifrån.
Ystad Bryggeri var tidigt ute. I drygt femton år har man bryggt färsköl mitt i stan."
Ja inte vet jag om vi i Umeå kan kalla det närproducerat direkt
Men jag förstår vad som menas för vi har små bryggerier här hos oss också.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 | 31 | ||||||
|