jans

Alla inlägg den 1 september 2012

Av Jan Sandström - 1 september 2012 10:13

Den här tiden är det många som fyller år.

Nyss har svågern Harry fyllt (mycket), dagen efter Inger som blev 55 år ung, idag min kära väninna Maria J. som blev 57.

Efter det kommer barnen, Erik blir 26, Tomas blir 30, Maria blir 20 och i oktober fyller jag 29   , tror jag fast det står visst 58 i almanackan   

Däremellan ett antal vänner och bekanta.

Ringde nyss och grattade Maria J som inte flyttat in från sin stuga ännu, i våras firade vi 40 års bekantskap då vi gick ut och åt gott och det är så underbart att få ha en så god vän som man kan prata om allt med.


Maria, dottern stack iväg till stugan med Mona och en tjejkompis, tror dem blev sugna på att bada i tunnan och få vara för sig själva en stund, fast där blir det inte Norrlands Guld utan cider för hela slanten.

Anders skulle ha bilen så han skjutsar upp dem, hem kommer man alltid eller det kanske blir Monas far som hämtar hem dem eller så får jag rycka ut i morgon.


Ja det är lördag morgon, sitter ute på altan sedan ½8 men nu har det faktiskt slutat regna. Lördagar är enda dagen jag vill ha radion på här ute.

Ring så spelar vi och sedan Melodikrysset, det har jag aldrig försökt lösa konstigt nog, jag som jämt sitter och löser kryss.

Men då måste man sitta mer koncentrerat vid radion och det gör jag inte alltid, jag måste ju göra kaffe emellanåt och då missar man en del.


Gunnar sover på stolen bredvid, nu är det så varma nätter att han inte behöver komma in till mig och värma sig.

Vi skulle kanske skaffa den där GPS-logern man kan sätta fast på husdjuren så ser vi var han har sina vandringsvägar. Men då skulle väl jag bli så orolig då vi upptäcker hur fasligt långt han går på sina vandringar.

Eller så ligger han mest och sover under någon buske, altan eller förrådet.


Godmorgon och sköt om dig.

Presentation


Jag fotar Inger med mobilen uppe på Trollstigen i Norge.
Toppbilden tog Inger uppe på Saltfjell i Norge den 1/9 2022.

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Arkiv

Fråga mig

22 besvarade frågor

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Länkar

RSS

Besökare

free counters

Besöksstatistik

Kategorier

Min bloggästbok


Ovido - Quiz & Flashcards